Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: pro “at” likeme.gr

Τηλ.: 2102156537

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 18:00

Συχνές Ερώτήσεις

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της Elta Courier.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σημείο εξυπηρέτησης στην περιοχή σας, η παράδοση θα εξυπηρετηθεί με συνεργαζόμενη εταιρεία της Elta Courier.

Προς το παρόν η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο μέσω αποστολής με Courier και δεν υπάρχει δυνατότητα παράδοσης από την αποθήκη μας.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα άνω των 49€ αγορών. Κάτω των 49€ υπάρχει χρέωση 3€.

Επιλέξτε την πληρωμή με Κάρτα και κερδίστε άλλο 2.5€, από το κόστος αντικαταβολής.

ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

  • Μπορείτε να κάνετε είτε αλλαγή είτε επιστροφή χρημάτων εντός 20 ημερών από την ημερομηνία αγοράς (όχι παραλαβής). Η διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων κοστίζει 6€ και θα αφαιρείται από την αξία των προϊόντων που είχατε αγοράσει και όχι από το σύνολο της παραγγελίας (κόστη μεταφορικών ή αντικαταβολής). Σε περιπτώσεις ελλατωματικού προϊόντος ή λάθος από την πλευρά μας δεν επιβαρύνεστε με κανένα έξοδο.
  • Είτε προχωρήσετε σε αλλαγή είτε σε επιστροφή χρημάτων, η διαδικασία είναι απλή καθώς μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε και εμείς σας επιστρέφουμε τα αντίστοιχα χρήματα στον λογαριασμό σας αφαιρώντας τα κόστη μεταφορικών (6€). Από εκεί και πέρα μπορείτε να προχωρήσετε σε νέα αγορά των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
  • Αναλυτικές οδηγίες: Συσκευάστε τα προϊόντα που θέλετε να κάνετε αλλαγή ή επιστροφή στην ίδια σακούλα που παραλάβατε, όπου αναγράφονται τα στοιχεία της εταιρείας μας στο Voucher που είναι κολλημένο έξω από την σακούλα. Παραδώστε την σακούλα στην ίδια Courier που παραλάβατε το δέμα και ζητήστε επιστροφή του δέματος με δική μας χρέωση. Εάν έχετε πετάξει την σακούλα με το Voucher, μεταβείτε σε ένα Elta Courier και δώστε τα παρακάτω στοιχεία: LikeMe.gr – Δοϊράνης 9 Καλλιθέα, 17671 – 2102156537. Μόλις πραγματοποιήσετε την αποστολή – επιστροφή συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ ή στείλτε μας ένα email στο pro@likeme.gr με τα παρακάτω στοιχεία: Αριθμός παραγγελίας, Κινητό παραγγελίας, Αριθμός Voucher. Εάν η παραγγελία σας ήταν με αντικαταβολή χρειαζόμαστε και τα στοιχεία τραπέζης (IBAN, όνομα δικαιούχου, όνομα τραπέζης). Εάν η παραγγελία σας ήταν μέσω κάρτας δεν χρειαζόμαστε κανένα άλλο στοιχείο. Μόλις παραλάβουμε το δέμα η επιστροφή χρημάτων θα γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών.
  • Πατήστε εδώ για την συμπλήρωση της φόρμας αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων
  • Κατά την επιστροφή των χρημάτων θα αφαιρεθούν 6€ από την αξία των προϊόντων + εκπτώσεων που μπορεί να είχατε λάβει.
  • Για διατραπεζικές συναλλαγές χρησιμοποιούμε την Alpha Bank & την Eurobank. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε άλλη τράπεζα για την επιστροφή των χρημάτων ενδέχεται να έχετε επιπλέον χρεώσεις από την τράπεζα σας.
  • Η συμπλήρωση της φόρμας ή η αποστολή του email είναι υποχρεωτική και δεν δεχόμαστε τηλεφωνικά αριθμούς λογαριασμών τραπέζης για αποφυγή λαθών.

 

Μπορείτε να καλέσετε στο 2102156537 ή μέσω email στο pro@likeme.gr

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας