Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: pro “at” likeme.gr

Τηλ.: 2102156537

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση: Δευτέρα – Σάββατο 10:00 – 18:00

Συχνές Ερώτήσεις

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της Elta Courier.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει σημείο εξυπηρέτησης στην περιοχή σας, η παράδοση θα εξυπηρετηθεί με συνεργαζόμενη εταιρεία της Elta Courier.

Προς το παρόν η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο μέσω αποστολής με Courier και δεν υπάρχει δυνατότητα παράδοσης από την αποθήκη μας.

Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.

Επιλέξτε την πληρωμή με Κάρτα και κερδίστε άλλο 2.5€, από το κόστος αντικαταβολής.

  • Μπορείτε να κάνετε αλλαγή προϊόντων με οποιοδήποτε άλλο προϊόν μέσα από την σελίδα μας. Βρείτε αυτό που χρειάζεστε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα προϊόντα.
  • Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση, εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς.
  • Εντός Ελλάδας, το κόστος αλλαγής προϊόντος είναι 5€.
  • Σε περίπτωση επιστροφής η χρέωση της επιστροφής των προϊόντων (5€) επιβαρύνει τον πελάτη εφόσον το προϊόν δεν φέρει ελλάτωμα που προήλθε πριν την παραλαβή. Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο για την αξία των προϊόντων (δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που τυχόν έχετε πληρώσει).
  • Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος – Πραγματοποιήστε νέα παραγγελία με το επιθυμητό προϊόν για την δέσμευση του και αναγράψτε στα σχόλια παραγγελίας ότι πρόκειται για αλλαγή προϊόντος, τον αριθμό της προηγούμενης παραγγελίας, σε με ποιο προϊόν θέλετε να γίνει αλλαγή και ημερομηνία – ώρα (4ώρες απόσταση) που θέλετε να περάσει Courier για την παραλαβή του προϊόντος προς αλλαγή, ανεξαρτήτως τελικού κόστου που θα αναφέρεται στο καλάθι σας –  Checkout. Η παραγγελία αυτή θα διορθωθεί χρηματικά από εμάς και θα λάβετε επιβεβαιωτικό με νέο τελικό ποσό – κόστος παραγγελίας.
  • Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ενημερώστε μας μέσω Email στο pro@likeme.gr, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας, τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε, στοιχεία τραπέζης εάν η παραγγελία σας είχε γίνει με αντικαταβολή και ημερομηνία – ώρα που θέλετε να περάσει Courier για την παραλαβή των προϊόντων.
  • Σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, υποχρεούμαστε την άμεση αντικατάσταση του ή την επιστροφή χρημάτων στον πελάτη χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη (μεταφορικών ή άλλων εξόδων).
  • Προϊόντα γύρω από τις ευαίσθητες περιοχές όπως η Κατηγορία των εσωρούχων & μαγιό, δεν δίνεται η δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.

Οι Άτοκες δόσεις πραγματοποιούνται με βάση τον παρακάτω πίνακα.

ΑΠΟ (€)ΕΩΣ (€)ΑΡ. ΔΟΣΕΩΝ
0,01301
30,01602
60,011203
120,012504
250,016005
600,0199996

Μπορείτε να καλέσετε στο 2102156537 ή μέσω email στο pro@likeme.gr

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας